این پیش غذا یا مزه یه دستور سری داره که از مامان بزرگ پدرم بهمون به ارث رسیده! ولی شما که غریبه نیستین، پس باهاتون به اشتراک میذارم.

مواد لازم: زیتون بی هسته، شوید، جعفری، پیاز، روغن زیتون و کشمش (در صورت تمایل و طبع گرم)

زیتون درجه یک
زیتون‌واریا یه مزه‌ی عالی همراه با غذاهای گوشتی

فوت کوزه‌گری: سبزی استفاده شده در این پیش غذا باید تازه باشه، وگرنه طعم اون لذت کافی رو نخواهد داشت.

اول شوید رو ریزِ ریز کنین و بریزین تو روغن زیتونتون. این معجون رو برای حداقل ۲ ساعت تو یخچال بذارین تا شوید خوب تو روغن بخیسه و عطر خودش رو به روغن بده. در ضمن اگه دوست دارین کشمش داخل دسرتون زیر دندون، نرم و لطیف باشه اون رو هم داخل معجون روغن-شوید در یخچال بخیسونین.

بعد جعفری ها رو در سایزی که مایلین خورد کنین و روی زیتونتون بریزین. من خودم جعفری ریز شده رو ترجیح میدم، هم عطر بیشتری داره و هم لای دندون گیر نمیکنه 😉 و بعد پیازها رو که مثل سالاد شیرازی خورد شدن داخل این زیتون بریزین و با قاشق این مخلوط رو خوب قاطی کنین.

حالا، معجون روغن-شوید رو روی زیتون‌های جعفری-پیازتون بریزین. اگه کشمش ها رو جدا به پیش‌غذا اضافه می‌کنین، بهتره در زیر ظرف و زیر زیتون‌ها قرار بگیره.

فوت کوزه‌گری مهم: حواستون باشه حتما موقع درست کردن این پیش‌غذا، اسانس عشق توش بریزین. هیچ غذایی بدون عشق لذیذ نمیشه.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *