این پیش غذا یا مزه یه دستور سری داره که از مامان بزرگ پدرم بهمون به ارث رسیده! ولی شما که غریبه نیستین، پس باهاتون به اشتراک میذارم.
مواد لازم: زیتون بی هسته، شوید، جعفری، پیاز، روغن زیتون و کشمش (در صورت تمایل و طبع گرم)
فوت کوزهگری: سبزی استفاده شده در این پیش غذا باید تازه باشه، وگرنه طعم اون لذت کافی رو نخواهد داشت.
اول شوید رو ریزِ ریز کنین و بریزین تو روغن زیتونتون. این معجون رو برای حداقل ۲ ساعت تو یخچال بذارین تا شوید خوب تو روغن بخیسه و عطر خودش رو به روغن بده. در ضمن اگه دوست دارین کشمش داخل دسرتون زیر دندون، نرم و لطیف باشه اون رو هم داخل معجون روغن-شوید در یخچال بخیسونین.
بعد جعفری ها رو در سایزی که مایلین خورد کنین و روی زیتونتون بریزین. من خودم جعفری ریز شده رو ترجیح میدم، هم عطر بیشتری داره و هم لای دندون گیر نمیکنه 😉 و بعد پیازها رو که مثل سالاد شیرازی خورد شدن داخل این زیتون بریزین و با قاشق این مخلوط رو خوب قاطی کنین.
حالا، معجون روغن-شوید رو روی زیتونهای جعفری-پیازتون بریزین. اگه کشمش ها رو جدا به پیشغذا اضافه میکنین، بهتره در زیر ظرف و زیر زیتونها قرار بگیره.
فوت کوزهگری مهم: حواستون باشه حتما موقع درست کردن این پیشغذا، اسانس عشق توش بریزین. هیچ غذایی بدون عشق لذیذ نمیشه.